top of page

Start daarom met het ontdekken van je eigen seksualiteit. Ook uiterst geschikt om later samen van te genieten.

Kies voor jezelf

Een gezonde seksuele ontwikkeling is helaas niet voor iedereen weggelegd. Schaamte, de invloed van religie of gewoon onwetendheid van ouders of opvoeders kunnen voor een onderontwikkelde seksuele identiteit zorgen. Gelukkig is het nooit te laat om hier verandering in te brengen. Ontdek jouw lichaam, sensualiteit en intimiteit met de SOLO Spark Box!

 

Deze box is geheel gewijd aan de vrouwelijke seksualiteit. Van basis anatomie en functionaliteit tot alles wat je ooit over seks, geaardheid, zelfontplooiing, masturbatie, speeltjes en fetisjen wilde weten. Maar ook informatie over gezonde relaties, met jezelf en anderen, eigenwaarde en grenzen stellen. Alles wat je nodig hebt om een gebalanceerde en seksueel zelfverzekerde vrouw te zijn!

Binnenkort verwacht voor slechts €297

RESERVEER DE SOLO SPARK BOX

Het invullen van het formulier verplicht je NIET tot aankoop. 

Door het onderstaande formulier in te vullen geef je aan dat je op de hoogte wilt worden gehouden van wanneer de Solo Spark Box beschikbaar komt.

 

Als de Solo Spark Box in de verkoop gaat zullen wij via het opgegeven e-mailadres contact met je opnemen en dan kun je zelf beslissen of jij als één van de eerste een Solo Spark Box wilt bestellen en ontvangen.

Bedankt voor je reservering!

titles_solo.jpg

EEN GOED BEGIN IS HET HALVE WERK

bottom of page