peer.png

VEELGESTELDE VRAGEN

Voor wie is The Spark Box bedoeld?


Voor iedereen die wel wat meer ‘oemph’ in zijn of haar seksleven kan gebruiken. Of je nu al jaren een setje bent en de klad in je seksuele activiteiten zijn gekomen of dat je nooit echt geleerd hebt wat gezonde, leuke en goede seks inhoudt. De Spark Box begint bij de basis van je eigen lichaam en pelt stap voor stap de lagen van schaamte en onwennigheid af. Het geheim van goede seks is vrijheid en dat is wat De Spark Box jou en je partner geeft!
Welke box past bij mij?


Kies voor de DUO box als je samen met je partner op een verbindende seksuele ontdekkingstocht wilt gaan. Wil je liever eerst bij je eigen lichaam starten of heb je momenteel geen partner? Dan is de SOLO box voor jou. Deze box is speciaal gericht op het vrouwelijk lichaam en alle fantastische dingen die je daar mee kunt doen en ervaren.
Hoe ziet de box er uit?


Het postpakket is een discrete blanco doos zonder uiterlijke kenmerken of indicatie van de inhoud. Als afzender gebruiken we ons hoofdbedrijf, ‘Giudita B.V.’ zodat het pakket ook veilig bij de nieuwsgierige buurvrouw kan worden afgeleverd. De bewaardoos is een praktische, stijlvolle en duurzame box waarin al jullie slaapkamergeheimen netjes kunnen worden opgeborgen.
Kan ik het eerst uitproberen?


Een geopende Spark Box kan niet retour worden gezonden. Je kunt wel vrijblijvend een digitale ‘taster’ aanvragen waarbij je uitgebreide informatie over de inhoud van de Spark Box ontvangt en een voorproefje van het Sensuele Stappenplan krijgt.
Wat zit er in de verschillende boxen?


Voor alle versies van de Spark Box geldt dat de inhoud te allen tijde exclusief en van hoge kwaliteit is. Geen AliExpress-meuk of dertien in een dozijn-speeltjes maar luxe artikelen die écht iets aan je seksleven toevoegen. De inhoud van attributen en speeltjes kan per periode verschillen. Voor alle actuele informatie verwijzen we je naar de productpagina in de shop. Wil je meer of specifieke informatie. Neem dan contact op via info@thesparkbox.nl
Wat kost het?


Alle actuele informatie betreffende prijzen en inhoud vind je in de shop.
Wat moet ik met de inhoud doen?


Omdat niet iedereen van nature bedreven in de vleselijke liefde is, bevat de Spark Box uitgebreide handleidingen en uitleg voor elk onderdeel van de inhoud. Jij bepaalt of het iets voor je is en of je het wilt uitproberen. Ons advies is: wees open-minded. Net als met onbekend eten weet je pas of je het lekker vindt als je het probeert!
Is de DUO box ook voor gays?


De Spark Box richt zich op dit moment het meest op de vrouw en de vrouw in de hetero of homoseksuele relatie. De boxen zijn dus geschikt voor zowel hetero stellen als lesbiennes en niet (of veel minder) voor 2 mannen, maar wat niet is kan nog komen!
Waarom is de SOLO Spark Box alleen voor vrouwen?


Mannen en vrouwen zitten anders in elkaar wat ook tot uiting komt in de seksualiteit. Beiden kunnen problemen ondervinden op dit gebied, maar het zit hem dan vaak in andere dingen waarbij wij er vanwege eigen ervaringsdeskundigheid voor hebben gekozen de box allereerst voor vrouwen op de markt te brengen
Waarom bestaat de Spark Box?


Zoals zoveel briljante uitvindingen en ideeën is de Spark Box uit persoonlijk gemis maar meer uit de impact van het zoeken naar een oplossing ontstaan. In deze zoektocht bleek dat er therapie beschikbaar is en letterlijk duizenden soorten relatiehulpmiddelen en seksspeeltjes bestaan, maar er niets is wat vrouwen en koppels op een laagdrempelige manier aan deze middelen introduceert en tegelijkertijd aandacht geeft aan intimiteit en verbinding in een relatie. Geweldige seks is zoveel meer dan naakte vleeswaren en orgasmes en dat is precies de ontdekkingstocht die de Spark Box aanbiedt.
Hoe kan ik bestellen?


1. Ga naar de shop.
2. Kies de Spark Box die bij jou past.
3. Vul je gegevens in en betaal.
4. Ga verwachtingsvol bij de voordeur kamperen tot je bestelling wordt bezorgd.
5. Pak uit, volg de instructies en ga van start!
Wat is de levertijd?


Na bestelling en betaling wordt de Spark Box binnen 2 a 3 werkdagen toegestuurd (mits op voorraad). Je ontvangt sowieso een verzendbevestiging met track & trace zodat je je bestelling kunt volgen.
Hoe kan ik betalen?


Alle bestellingen worden vooraf betaald, via iDEAL of via bankoverschrijving.
Kan ik mijn bestellingen wijzigen/annuleren/retour zenden?


Wijzigingen en annuleringen van fysieke bestellingen zijn alleen mogelijk als je bestelling nog niet verzonden is. Is je pakket al wel verzonden? Dan ontvang je de bestelling zoals gepland en kan je deze vervolgens ongeopend retour zenden. Let op: de verzendkosten voor het retourneren van een bestelling zijn voor je eigen rekening. Geopende Spark Boxen zijn niet retourneerbaar. Lees meer in de Algemene Voorwaarden.
Ik heb wel betaald maar nog niets ontvangen?


Neem contact op met onze klantenservice op info@thesparkbox.nl. Vermeld hierbij je naam en ordernummer en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op over de status van je bestelling.
Is er ook een Engelstalige versie van de Spark Box?


Op dit moment nog niet maar internationale uitbreiding zit zeker in de planning. Zodra hier meer nieuws over is, zal dit op de website en in de nieuwsbrief worden gecommuniceerd.
Wat gebeurt er met mijn gegevens?


Je naam, adres- en betaalgegevens worden alleen gebruikt voor de verwerking van je aankoop. Bij het bestellen geeft je zelf aan of je de nieuwsbrief wilt ontvangen of niet. Wij versturen geen spam en verkopen je gegevens niet aan derden. Uitgebreide informatie over gegevensverwerking en privacy vind je in onze privacyverklaring.
Wat staat er in de nieuwsbrief?


Onze tweemaandelijkse nieuwsbrief bevat interessante artikelen over alles wat met liefde, seks, intimiteit en verbinding heeft te maken. Van wetenschappelijke onderzoeken tot testjes, tips en trics, uitgelichte speeltjes en ervaringen en input van Spark Box gebruikers. Heb je zelf ideeën, dan mag je deze altijd met ons delen op info@thesparkbox.nl
Ik heb een klacht


Wij doen er alles aan om onze gebruikers fans te laten blijven! Heb je een klacht? Stuur ons dan een e-mail op info@thesparkbox.nl met je naam, eventueel bestelnummer en een telefoonnummer waar je ook ’s avonds tot 20:30 bereikbaar op bent. Omschrijf je klacht zo uitgebreid mogelijk en dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met je op.
Wat gebeurt er met mijn gegevens?


Je naam, adres- en betaalgegevens worden alleen gebruikt voor de verwerking van je aankoop. Bij het bestellen geeft je zelf aan of je de nieuwsbrief wilt ontvangen of niet. Wij versturen geen spam en verkopen je gegevens niet aan derden. Uitgebreide informatie over gegevensverwerking en privacy vind je in onze privacyverklaring.

kersen2.png